Posted by : insurance solutions Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αναπροσαρμόζονται από την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Nextdeal.gr, τα ασφάλιστρασυγκεκριμένων ετησίως ανανεούμενων νοσοκομειακών καλύψεων 100% "Economy" της Eurolife ERB Ασφαλιστικής.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της εταιρίας προς το δίκτυο πωλήσεων, ο σταθμισμένος μέσος όρος διαφοροποίησης στα συγκεκριμένα νοσοκομειακά προγράμματα μεταξύ των 
παλαιών και των νέων τιμών για την ίδια ηλικία είναι 5,9%. Αυτό σημαίνει ότι στα προγράμματα αυτά για τους υφιστάμενους ασφαλισμένους (με δεδομένη την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη ηλικία τους), θα προκύψει αυξημένο ασφάλιστρο κατά μέσο όρο 7,1%. Αντίθετα, στα προγράμματα με συμμετοχή ασφαλισμένου το τιμολόγιο παραμένει το ίδιο, άρα το νέο ασφάλιστρο θα προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από την διαφορά ηλικίας του ασφαλισμένου.
Επιπρόσθετα, από την 1η Φεβρουαρίου αναπροσαρμόζονται τα ασφάλιστρα συγκεκριμένων παλιότερων ισόβιων νοσοκομειακών προγραμμάτων 100% της Eurolife ERB Ασφαλιστικής. Όπως τονίζει η εταιρία, οιαναπροσαρμογές γίνονται με στόχο να διατηρηθεί η συνολική προϊοντική στρατηγική για παροχή value For money καλύψεων για να μπορεί να είναι δίπλα στους πελάτες της όταν την χρειάζονται, δηλαδή την στιγμή της αποζημίωσης.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Εξασφαλισμένος - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -