Posted by : insurance solutions Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Πάνω από 250 άτομα προσήλθαν στη συνάντηση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, με θέμα τον Κλάδο Ζωής, που πραγματοποίησε, στις 19/12/2014, η MEGA BROKERS SA, στο πλαίσιο της πολυσυνεδριακής εκδήλωσης του MONEY SHOW 2014.
Καταιγιστικός, όπως πάντα στην ομιλία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA
BROKERS SA, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στη
σπουδαιότητα του ρόλου της Ιδιωτικής Ασφάλισης στον Κλάδο Υγείας και στη συνέχεια ο κύριος Άκης Αγγελάκης εστίασε στο θέμα του, την “Προσέλκυση Ποιοτικών Πελατών”.
Ο κύριος Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής της εταιρίας, ανέπτυξε τις «Στοχευμένες Πωλήσεις Κλάδου Ζωής». Παρουσίασε «9+καινοτόμα projects» και τα θεαματικά τους αποτελέσματα, στα οποία όπως ανέλυσε έχουν ληφθεί υπόψη οι αρχές του σύγχρονου marketing, και οι έννοιες της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της τμηματοποίησης των αγορών.
Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση από τον κύριο Ιωάννη Παππά στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MEGA BROKERS SA με την υποστήριξη της ασφαλιστικής εταιρείας EUROLIFE ERB, για τη δράση «Από Καρδιάς» για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Τύπου και Στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, όπου μαζί με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες έλαβαν ως αναμνηστικό, το νέο βιβλίο του κυρίου Αγγελάκη που εκδόθηκε από κοινού με την MEGA BROKERS SA., «Ο Νόμος της Έλξης».

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Εξασφαλισμένος - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -